• Nauja
    Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 250 sėklų
    Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 250 sėklų

Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 1000 sėklų

Nuoroda: CHAYKA/1Ts

42,35 €
Galima užsakyti

Ankstyvos, derlingos saldžiosios paprikos, tinkamos auginti lauke, po priedangomis ir šiltnamiuose. Augalas kompaktiškas su gerai išvystyta stipria šaknų sistema, gerai mezga vaisius net ir nepalankiomis oro sąlygomis, pakantus temperatūrų pokyčiams. Vaisiai kubo formos, apie 250-300 g svorio, vienodi, storomis sienelėmis, greitai sunoksta ir įgauna sodrią raudoną spalva. Tinka šviežiam ...

Kiekis
Yra tiekėjo sandėlyje. Išsiųsime per 3-5 d.d.

help_outlineReikia daugiau informacijos? Klauskite!
Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 1000 sėklų

Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 1000 sėklų

Ankstyvos, derlingos saldžiosios paprikos, tinkamos auginti lauke, po priedangomis ir šiltnamiuose. Augalas kompaktiškas su gerai išvystyta stipria šaknų sistema, gerai mezga vaisius net ir nepalankiomis oro sąlygomis, pakantus temperatūrų pokyčiams. Vaisiai kubo formos, apie 250-300 g svorio, vienodi, storomis sienelėmis, greitai sunoksta ir įgauna sodrią raudoną spalva. Tinka šviežiam vartojimui ir konservavimui. 

 

Prekės Saldžiosios paprikos CHAYKA F1, 1000 sėklų aprašymas

Ankstyvos, derlingos olandų firmos „Bejo Zaden“ saldžiosios paprikos, tinkamos auginti lauke, po priedangomis ir šiltnamiuose. Augalas kompaktiškas su gerai išvystyta stipria šaknų sistema, gerai mezga vaisius net ir nepalankiomis oro sąlygomis, pakantus temperatūrų pokyčiams. Vaisiai kubo formos, apie 250-300 g svorio, vienodi, storomis sienelėmis, greitai sunoksta ir įgauna sodrią raudoną spalva. Tinka šviežiam vartojimui ir konservavimui. Aukštas atsparumas (HR): PVY: 0 / BPMoV / PaMMV / PMMoV / MGMV / TMV / ToMV / Tm: 0-2 / Xspp: 0,2,5.

Paaiškinimas dėl kintamos informacijos, pateikiamos sėklų pakuotės nuotraukoje.

Prekės savybės

Kiekis pakuotėje:
1000 sėklų
Veislės tipas (veislė ar hibridas):
Hibridas (F1)
Sėklų apdorojimas:
Beicuotos
Veislės ankstyvumas:
Ankstyva
Rekomenduojama auginti:
Atvirame grunte
Po priedangomis
Šiltnamyje
Prinokusio vaisiaus spalva:
Raudona
Paprikų skonis
Saldžiosios

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: